Auton vahaus ja pintakäsittely

Auton pintakäsittelyt tarkkana ammattilaistyönä Vantaan Kaivokselassa

Ota yhteyttä!

Auto Tane Ky pintakäsittelee autojen maalipinnat vuosien kokemuksella. Suoritamme työn joustavasti asiakkaan toiveiden mukaan ja pidämme huolta viimeistellystä jäljestä. 

Tuo autosi ajoissa pintakäsiteltäväksi! Mitä paremmin huolehdit autosi maalipinnoista, sitä eheämpinä ne säilyvät vaativissakin ajo-olosuhteissa.

Kiillotus

Kiillotus tekee auton maalipinnasta kirkkaan, puhtaan ja lähes naarmuttoman. Auton maali- ja lakkapinta kestää kymmeniä kiillotuspintoja, joten kiillotus ei vaurioita alkuperäistä pinnoitusta.


Henkilökuntamme on kokenutta ja ammattitaitoista, joten saat varmasti autollesi sopivimman kiillotuskäsittelyn. Käytämme silikonivapaita hionta-aineita.

Vahaus

Suojaamme autosi maalipinnat kiillotuksen jälkeen korkealaatuisella Meguiars-vahalla. Teemme myös koneellisia kestovahauksia, jotka antavat maalipinnoille pitkäkestoisen suojan. Näin autosi pinta pysyy helppohoitoisena ja uudenveroisena.

Kolhujen korjaus

Ajoneuvon maalipintaan syntyneet naarmut ja kolhut laskevat ajoneuvon arvoa. Ammattilaisemme paikkaavat niin naarmut ja kiveniskut kuin painaumat ja lommotkin huomaamattomiksi nopeasti ja huolellisesti.

Ota yhteyttä ja varaa aika!

Hinnasto

  • Henkilöauton kiillotus alkaen 100 €

  • Vahaus alkaen 60 €

  • Kestovahaus alkaen 120 €

Huomaathan varata käteistä mukaan! Auto Tanessa käy maksutapana toistaiseksi vain käteinen.

Puhelin-ikoni

Laadukas pintakäsittely tekee autosi maalipinnasta kiiltävän ja kestävän. Soita ja kysy lisää!

Ota yhteyttä